Surt a exposició pública el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

Data
Cartell pla mobilitat vinaros

Els veïns podran consultar el document per a poder presentar al·legacions o observacions fins al 18 d'agost.

 

Al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha sortit publicat el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) perquè la ciutadania en general puga consultar el document i aportar observacions. Recordem que l'objectiu del pla és millorar la mobilitat per fer de Vinaròs una ciutat més accessible a l'hora de circular amb el vehicle, al mateix temps que es dona preferència als ciclistes i vianants, així com a l'ús del transport públic.

 

El regidor de Transició Ecològica, Hugo Romero, ha destacat que el PMUS és un document molt ambiciós per al present i futur de la mobilitat sostenible de Vinaròs. En aquest sentit, assenyalava que el "municipi ha de créixer amb preferència per als vianants i ciclistes, cap a models de mobilitat més sostenible, fet que permetrà millorar la qualitat de vida dels veïns, s'ha de pensar una ciutat on el protagonista és el vianant i no el cotxe i el PMUS va en aquesta línia".

 

Per la seua banda, el regidor d'Urbanisme, José Chaler, ha indicat que "un dels objectius de l'equip de govern és fer de Vinaròs una ciutat més agradable per als vianants i ciclistes, a més de garantir una circulació fluïda dels vehicles". Així mateix, assenyalava que també s'aposta pel transport públic, una forma de mobilitat practica que contribueix a la reducció dels cotxes i de les emissions.

 

Tant Romero com Chaler han fet crida a la ciutadania perquè consulte el PMUS en l’espai web habilitat https://vinaros.planifica.org/ o al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana del 15 de juny i aporte les observacions o al·legacions que consideren oportunes, fins al 18 d'agost, a través del registre d'entrada de l'ajuntament, amb cita prèvia a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana, o bé des de la Seu Electrònica.

Compartir a les xarxes socials