Cultura recupera el servei de la Biblioplatja a la platja del Fortí

Data
anna fibla biblioplatja

Amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal s’ha preparat una agenda plena d’activitats per a fomentar la lectura entre els més petits.

 

La regidora de Cultura, Anna Fibla, ha presentat una nova edició de la Biblioplatja a la platja del Fortí, després que l’any passat s’hagués de suspendre el servei amb motiu de la pandèmia. Per tal de garantir la seguretat dels usuaris les instal·lacions s’han adaptat a les normes sanitàries de la Generalitat Valenciana, a més reduir l’aforament.

 

Fibla detallava que “una vegada més s’oferiran els serveis habituals amb el préstec i devolució de llibres, a més de wifi gratuït, informació del municipi i la possibilitat de fer el carnet de la Biblioteca”. L’horari serà de dimarts a dissabte de 10:30h a 13:30h i de 17:00h a 20:00h, mentre que els diumenges només obrirà de matí.

 

Com a principal novetat es disposarà de 10 tauletes perquè els usuaris puguen consultar la premsa diària. La regidora Fibla comentava que aquesta opció permet llegir una gran varietat de webs, a més garantir la correcta desinfecció dels aparells un cop els usuaris els retornen.

 

Programació per a tota la família

 

Des de la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal s’ha preparat una agenda carregada d’activitats, amb el nom "A la llum d'un fanalet", perquè tota la família puga gaudir de la cultura, al mateix temps que es fomenta la lectura entre els més petits. Els actes es faran a l’espai del Limbo, al passeig de Fora del Forat, amb un aforament per a 75 persones i al Vinaròs Arena amb capacitat per a 214 cadires.

 

La directora de la Biblioteca Municipal, Maite Arnau, ha detallat tota la programació amb els set espectacles de màgia, titelles, narració infantil i teatre que es faran durant els mesos de juliol i agost. Sobretot ha destacat que s’ha apostat per les companyies valencianes ALTV Producciones i Tramant Teatre per l’excel·lent qualitat de les seues obres. El primer espectacle serà el divendres 9 de juliol amb La mar de pirates, mentre que el dia 16 s’oferirà Les cartes de Quixot i tancarà el mes l’espectacle Cantatitelles, el 26 de juliol.

 

El mes d’agost començarà amb el T’ho conte en un conte per al dia 6, mentre que el 13 serà el torn de la màgia amb El show de Mirco: màgia, il·lusionisme i circ. Ja per al dia 20 d’agost es farà l’espectacle Potter... y su fantástico hechizo i finalitzarà la programació el 27 del mateix mes amb Cuentilandia y sus cuentos.

 

Totes les entrades es podran aconseguir de forma gratuïta a la Biblioplatja.

Compartir a les xarxes socials