"Clar que es pot!" Per Hugo Romero

sumen

Vinaròs va tornar a demostrar aquest primer diumenge electoral que continua sent un poble progressista. Ho va fer a les urnes, que és el lloc on es demostra la realitat de les coses i no a les editorials de la gran majoria de mitjans de comunicació, sempre a sou dels interessos de qui els finança.

 

Com diem, els nostres veïns han tornat a refrendar amb una majoria de vots de la mateixa manera que ho van fer a les eleccions generals del 2015 i 2016, la tasca que l'equip de govern encapçalat per l'alcalde Enric Pla ha dut a terme durant els últims quatre anys. Tasca que com també no ens cansarem mai de repetir, ha estat realitzada des de l'honradesa, el fet d'escoltar directament al ciutadà i l'estalvi dels diners dels vinarossencs. Però a la fi serà d'aquí a quatre setmanes, quan de manera definitiva i inapel·lable, quedarà clar si la feia que hem realitzat en nom de Som Vinaròs durant aquesta legislatura mereix l'aprovat dels nostres veïns.

 

Alguns dels actuals regidors tornarem a les nostres vides anteriors i alguns altres repetirem a les llistes, a l'hora de donar suport amb la nostra experiència als nous candidats. Però el que tenim tots clar, tant els que ens apartem i els nous que fem el pas endavant, és que a partir de juny seguirem amb el nostre objectiu que no és altre que demostrar que una nova forma d'entendre i fer política és realista i possible.

 

També de la mateixa manera que renovem als nostres candidats, ho fem amb la nostra denominació; a partir d'ara el nostre nom serà Totes i Tots Som Vinaròs. Ja que entenem que una política on les dones no vagen a l'endavant, és retrocedir socialment un segle de la forma en què alguns partits polítics insisteixen a fer-ho.

 

Ara, una nova i emocionant etapa comença de la mà de la nostra cap de llista Anna Fibla Pauner. Quatre anys més on tornarem a deixar clar que hi ha una altra manera de gestionar els diners públics i de fer polítiques per al poble i per a la gent del poble. Ens veiem d'aquí quatre setmanes!