Assemblea

L'Assemblea és el màxim òrgan decisori de l'Agrupació. Aquestes es celebren una vegada al mes, el dimarts avanç del Plenari Ordinari de l'Ajuntament de Vinaròs. Son Assemblees obertes a qualsevol ciutadà, tot veí de Vinaròs que vulgui ser partícip i formar part de les decisions i treball tant de l'agrupació com de la feina dels regidors ho pot fer apropant-se a aquestes assembles on serà informat de la tasca que estem exercint dins de l'Ajuntament i també de la vida pròpia de l'agrupació.

 

En aquestes assemblees es rendeixen comptes, s'informa i es decideix sobre les línies d'actuació al voltant dels grups de treball de l'agrupació, de les diferents regidories i del plenari ordinari de l'Ajuntament de Vinaròs.

 

El Plenari Ordinari de l'Ajuntament de Vinaròs és el quart dijous de mes, per tant la convocatòria fixa de l'assemblea ordinària de TSV és el dimarts abans d'aquest quart dijous de mes.

 

Convocatòria: dimarts avanç del quart dijous del mes, a les 19:30 hores al Carrer Pont núm 4.

 

Respecte a les convocatòries d'assemblea extraordinària, si hi tinguéssem temes extraordinaris i urgents que tractar en assemblea, reservem la data de la Comissió Permanent, (tots els dimarts del mes a la mateixa hora i lloc.

 

El mateix en l'assemblea prèvia als plenaris extraordinaris, quan es convoquen aquests, l'assemblea corresponent a aquests plenaris extraordinaris es situaria els dimarts en mateixa hora i lloc.