"Maneres velles i maneres noves de fer un carril lúdic". Per Jan Valls

carril ludic

Estem en precampanya electoral i el Partit Popular de Vinaròs es nota que té pressa per trobar qualsevol cosa, a l'hora d'intentar desacreditar la feina de Totes i Tots Som Vinaròs durant aquests últims quatre anys.

 

Com que el sou de l'alcalde s'ha demostrat que era una altra bola de les seues, les denuncies als jutjats "per atemptats a l'honor" un brindis al sol, la falta dels nínxols al cementeri un altre conte per a xiquets o que amb l'assumpte d'impedir la construcció una nova piscina pública els vinarossencs s'han adonat que els culpables són ells, ara intenten embolicar el palangre amb el carril lúdic a l'Ermita. Sí, aquell mateix carril lúdic que porta en dansa des de fa vuit anys i pel qual el Partit Popular de Vinaròs no va menejar o no va saber menejar un dit en tota la seua anterior legislatura.

 

En aquest cas pel fet que les obres és endarreriran uns quants mesos, tot per culpa d'uns constructors mal acostumats a treballar de certes maneres amb l'Ajuntament de Vinaròs i que pareix que encara no s'han adonat que amb Som Vinaròs al govern, s'han acabat fa temps.

 

Maneres que consisteixen a presentar projectes amb un preu a la baixa, la qual cosa els permet emportar-se la licitació de l'obra, i que després intenten renegociar i modificar per apujar el preu. Però que estiguen tranquils els vinarossencs i les seues butxaques, perquè des d'aquest equip de govern l'únic que s'han emportat és un rotund NO.

 

Sens dubte que tot això portara el retard d'unes obres que qualsevol altre partit de la vella política no hagués acceptat de cap de les maneres, tot pagant el que fes falta per poder inaugurar abans de les eleccions. Però com ja saben els veïns de Vinaròs lo nostre no és sortir a les fotos a tota hora, sinó treballar per gestionar els seus diners, el seu patrimoni i no endeutar-los ni un cèntim més.